Som jeg lovte dere, så er jeg tilbake med noen gode tilbud og tips på interiør og møbler. Noe av det har jeg fra før, noe er på vei hjem til meg, resten er ting jeg syns er fint 😊 Jeg prøver å legge til linker på bioen min på Instagram men flere forteller meg at dere sliter med å komme inn på de ulike linkene. Så lager en samling her.

Jeg begynner med det berømte teppet som jeg har i begge stuene. Den kommer i flere størrelser og farger.
Jeg selv har fargen «lysegrå».
Som jeg la ut på story, den store koster fullpris kr 5600,-


Den er allerede på salg og med rabattkoden 425701 får du ytterligere 30% og teppet kommer på kr 2790,- noe som utgjør rett under halv pris for teppet!

En annen ting man bør får med seg fra salget er denne stolen i brun velur (kommer også i grå.) Den er allerede satt ned med 40% og med samme rabattkode får du 30% på salgsprisen. Jeg har en lignende i sort og jeg driver å flytter den fra stua til gangen, til under trappen osv. Med andre ord den passer de fleste steder 😊

Denne stolen er litt større så den krever litt mer plass men om du har det er den også verdt å ta en titt på. Utrolig lekker.

Ellers er putetrekk i velur med frynser eller pompoms er så populært om dagen. Jeg fant disse i mange fine jordfarger. Allerede rabattert med 40% og fordi jeg fikk ytterligere 30% med rabattkoden er en hel haug av dem lagt i handlekurven min men jeg er litt usikker på hvilke farger jeg vil ha. Jeg tenker at jeg skal
kombiner dem med vanlige puter som disse. Vi får se.


En gulvlampe gjør så mye med stue eller en gang. Jeg er veldig glad i denne .
Jeg fant også en litt rimeligere variant som kan minne litt om den. Ta en titt på denne.Hvis du følger meg på Instagram er du klar over at jeg elsker planter. Spesielt grønne planter. Derfor er fine potter og plantebokser en stor del av mitt interiør, både inne og ute.
Denne er på vei til meg.
Jeg elsker sorte potter og vaser! Det passer inn i enhver stue eller et hvert kjøkken.
For flere svarte potter klikk her.

En fin taklampe har også veldig mye å si for stuen. Man kan kjempefine møbler, flotte farger på veggene men mangler man en lampe som passer Inn med resten av interiøret vil rommet ikke se komplett ut. Disse typ lamper er enkle, koster ikke mye og passer inn hos de fleste.


En annen favoritt her hjemme er denne skohyllen. Så enkel og så fin. Sklir rett inn med resten av interiøret mitt.
For de runde knaggene, klikk her.
For den andre hengeren, klikk her.

____


Siden flere av dere spør om link på både kaffekrus og bordbrikken, har jeg lagt til linkene.
Og for vasene, klikk her.

Jeg håper at akkurat du finner noe du liker! Minner om at rabattkoden hos ellos funker tom mandag 06/07. Det er alltid noen av dere som kommer tilbake til meg etter at fristen for noe har gått ut og klager over at rabattkoden ikke funker eller så spør dere om jeg har en annen rabattkode som funker 😅 til dere; prøv å få unnagjort handelen på det dere vil ha før mandag😊

Takk igjen for tilliten dere viser ved å sette pris på ting jeg deler og tusen takk for så hyggelig respons. Jeg setter uendelig pris på det. 🖤🖤🖤