S u m m e r

in Uncategorized, 26/06/2020

Welcome back! ☀️
Håper dere har kost dere og fått dere noen fine dager i det nydelige sommerværet vi har vært så heldige med! Enten dere bare har vært hjemme eller om dere har kommet dere ut. 😊 Og det viktigste – jeg håper dere har klart å holde dere friske og fortsetter å holder dere friske. ♥️ Det er lett å glemme det nå som sommeren er her, men vi er midt i en pandemi. Det blir bedre. Men vi er dessverre ikke helt ferdige med dette ennå 💔

Etter å ha frivillig selvisolert meg de siste ukene av svangerskapet må jeg innrømme at det har vært deilig å gi litt slipp og å komme meg litt ut nå i det siste. Jeg kan riktignok telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært utenfor bostedet vårt men det kommer seg. Å være hjemme, på terrassen sammen med familie og nærmeste venner er uansett noe jeg foretrekker fremfor noe annet. Så vi nyter😍

Det er noen av dere som har spurt meg om jeg kan legge til linker på swipe-up på Instagram story de gangene jeg legger ut et produkt, klær eller annet dere finner interessant. Tro meg når jeg sier at jeg skulle virkelig ønske jeg kunne det men Instagram har dessverre valgt å gi den funksjonen kun til de med flere enn 10K følgere. Så inntil de lar oss med litt færre følgere benytte oss av den funksjonen blir det til at jeg legger til linker enten her på bloggen eller i bioen på Instagram. Jeg har opplevd at sistnevnte ikke alltid funker så dette er den beste måten å gjøre det på. Dette vil kanskje tvinge meg til å blogge litt oftere 😅

Jeg fikk spørsmål om den røde og hvite kjolen og det sorte skjørtet jeg har på meg i feeden min på Instagram. Begge er fra H&M.

Kjolen er lang i tungt krinklet sateng som gir et nydelig fall
H&M// kr399,-
Langt og tettsittende skjørt med høyt liv og masse stretch.
H&M//kr 399,-

H&M har mange kjoler og skjørt på salg. Ikke glem å titte der også. For å komme direkte til lange/maxi kjoler og skjørt på salg; klikk her!
Jeg var å tittet litt i butikker her om dagen. Etter å ha handlet omtrent kun på Zara når jeg skal ha noe til meg selv i flere år har jeg fått øynene mer og mer opp for H&M altså! Jeg forståe at sort om sommeren ikke er for alle😅 men jeg trenger vel ikke å erklære min kjærlighet for sort enda en gang 🖤🖤🖤 – uansett. Denne kjolen ble med meg hjem fra H&M 🤩 Liker du den?

Også måå dere ikke glemme solkrem! Den trenger ikke å koste mye engang. Men sph er såå viktig! Nå er det kanskje hudpleieren i meg som snakker😅 – men jeg er overrasket over hvor mange som går ut i sterk sol uten noe form for uv-beskyttelse! Det er ikke bra, jenter. Jeg vet at dere har hørt det før, og etterhvert går det kanskje bare inn deg ene øret og ut deg andre men det er ikke noe tull. Solkrem er svært viktig – av mange grunner. Og du BLIR brun selv med solkrem på. Det er bare en myte at man ikke blir brun med solkrem på. Det vil ta bittelitt lenger tid bare men sjeldent at du ville lagt merke til det uansett.

Farmasiet har 30% på solkremer fra blant annet Vichy. Jeg personlig bruker solfaktor 50 i ansiktet og 30 på resten av kroppen men alt er bedre enn ingenting! 😊 Håper du finner noe som passer deg.

Og nå som de aller fleste av oss lufter tottelottene etter å ha holdt dem innesperret i lukket sko i ca 1 mnd 😅 Vil jeg også tipse dere om at Farmasiet har 40% på alt fra Scholl. Jeg anbefaler virkelig fotoprodukter fra Scholl. Så enkle å bruke og gir alltid resultater. Jeg er veldig glad i kremen for sprukne hæler og den elektriske fotfilen. Disse er fine for oss damer men min mann har også fått gode resultater av dem så de passer absolutt til menn også om du kjenner en mann som har behov for noe slikt. 😊😊

Et annet godt tilbud fra farmasiet er 20% avslag på hele Olaplexserien.
Om du ikke kjenner til Olaplex kan jeg varmt anbefale den. Det er en hårpleieserie for tørt, skadet og slitt hår. Denne serien gjør underverker, det er derfor den benyttes i så og si alle frisørsalonger. I tillegg er Olaplex miljøsertifisert av Green Salon.

Jeg har kun erfaring med hårkuren men kunne absolutt tenkt meg å prøve ut alt 😍 Jeg er mest spent på den nye håroljen deres og leave-in-kremen. Disse har jeg bestilt meg og jeg at vet mange av dere kommer til å spørre etter link når de dukker opp på storien min så her er dem 😅 Deler dem med dere nå mens det er salg.

Nå ble det litt ulike temaer men det får gå. Litt random at jeg postet dette innlegget så da blir det sånn. Jeg kommer forhåpentligvis til å lage et eget innlegg om hud- og hårpleie. I tillegg til et innlegg om interiør veldig snart. Jeg har finnet så mye jeg ønsker å dele med dere! Så fort tiden strekker til vil jeg oppdatere dere 😘

I mellomtiden; kos dere! Nyt helgen. Og nyt sommeren. Vi snakkes ♥️