Well, hello there! Finally back. I know. Jeg er elendig på dette 😂

Først og fremst Ramadan moubarek ♥️

De av dere som leste mitt forrige innlegg og følger meg på Instagram har vel nå skjønt hva denne voldsomme omveltningen i livet mitt var for noe. Jepp! I’m a mama of three now ♥️ and i actually really love it!
Søte babyen vår har rukket å bli 6 hele uker allerede og både vi og storesøsken husker såvidt hvordan livet var uten bebisen vår. Han sklei rett inn i familien vår og sjarmerte oss alle fra første sekund. Alhamdulillah ya rabb. Vi er så takknemlige for den velsignelsen han er.

Så ja. Svangeskapet var altså grunnen til at jeg ble borte denne gangen. Jeg kunne ha brukt tiden jeg gikk gravid til å skrive om svangerskapsrelatertE ting, som alt av forberedelser og innkjøp osv. Men det ble med den tanken. Jeg kan gi dere en kort oppsummering på det siste svangerskapet mitt. Det startet med ekstrem kvalme som jeg personlig syns er det tøffeste med det å gå gravid. Å være konstant kvalm uten at noe hjelper. Det tærer på deg, både psykisk og fysisk. Og det varer dessverre gjerne i noen måneder. Så får du noen fine uker der alt er bra før du blir så stor og tung at enhver bevegelse er ubehagelig. Da vet man at man nærmer seg mål. Og før man vet ordet av det har man en liten en i armene og alt som en gang var tøft eller ubehagelig er bare vage minner…. men nok om det!

Jeg spurte dere på Instagram om jeg skulle dele tips til eidantrekk – det var veldig populært ifjor 😊 – Og det var mange av dere som ønsket denne gangen også. Covid-19 eller ei! Eid blir det uansett inshaAllah og vi lærer at på eid skal man kle seg pent og pynte hjem! Eid er den beste feiringen for oss muslimer. At det blir en annerledes feiring i år skal ikke sette en stopper på at det er en dag vi skal feire og være glad 😊

Jeg har søkt litt rundt på nettet og funnet de antrekkene jeg kunne ha tenkt å ha på meg nå til eid. Noe av det er på vei til meg i posten. Så får vi se hva jeg faktisk ender opp med. Jeg deler i hvert fall med dere mine favoritter. Håper dere finner noe dere liker ♥️ (Anbefaler å trykke dere videre på linkene og se kjolene på modellene for å få et litt mer realistisk bilde av lengde og passform og hvis du finner noe liker bestill med engang, da ting blir fort utsolgt. Man kan enten returnere gratis per post eller i butikk).

Namira.

__________________________________________

Maxi- og lange kjoler! Det er selvfølge å ha med kjoler i et innlegg som dette. Jeg fant mange fine. Og deler utvalgte favoritter med dere 😊

Sort lang kjole med knyte i livet og ballongermer.
Kommee i 2 andre farger. Monki//kr 400,-
Løs, lang, sandfarget kjole i tynt, lett stoff.
Monki// kr 400,-
Maxikjole i viskose med vaffelsømdetaljer.
lindex//kr 499,-
Ruffle, maxikjole i nydelig oransj.
Kommer i sort også. Monki//kr350,-

Alle disse kjolene er enkle og fine til hverdags også. Vil du heller ha litt finere kjoler er dette kanskje mer riktig for deg:

En litt finere maxi kjole med glitter.
Monki//kr 350,-
Sjeldent jeg faller for mønsterets plagg men akkurat denne i dus gul med blomster var nydelig!
Ginatricot//kr 499,-
Enda en blomstrete kjole, i duse rosatoner.
H&M// kr 399,-
Hvis du er som meg og foretrekker ensfargede plagg er kanskje denne mer passelig ♥️
H&M// kr 399
Nydelig mintgrønn maxikjole i chiffon.
(obs, gjennomsiktige armer).
Ginatricot//kr 599,-
Enda en mintgrønn kjole og min favoritt tror jeg😍 Stramt rundt livet og med ballongermer.
Bubbleroom//kr 639,- (på salg.)
Husk at du med rabattkoden «NAMIRA» får ytterligere avslag på både denne og alt på nettsiden.
Hvis du heller foretrekker skjørt, er dette i 100% silke bare helt perfekt! Kommer i blant annet sort også.
H&M//kr 899,-

Ønsker du heller å gå for bukser?
Myk og løs sateng bukse.
Lindex//kr 299,-

Hvit bluse i viskose passer like fint til både skjørtet og buksen i sateng.
Lindex//kr 299,-
Eller kanskje du foretrekker den sorte klassiske?
Dressbukse med høyt liv og rette bein.
Bubbleroom//kr 339,- (på salg)
husk rabattkode «NAMIRA»

Bruk buksen sammen med en lys bluse med knyte i livet.
også fra
Bubbleroom/kr 399,-
(Husk rabattkoden «NAMIRA»).

Tips til en blazer å slenge over er denne, lange og figursydde dressjakken.
Ginatricot//kr 649,-

Hvis du heller foretrekker buksedress, kom jeg over denne nydelige i brunt! Såå fin.
Ginatricot//kr 399,-
For matchende bukse, kr, 349,- klikk her.

Jeg tipset om disse skoene sist også, og det var så gøy å se at så mange av dere skaffet dere dem!
Dette er de mest behagelige penskoene ever. Man kan gå lenge i dem uten å få vondt i tillegg til at de er veldig enkle og passer like fint til både kjole og bukse. Mine absolutte favoritt pensko. Kommer i mange farger.

Dette var det jeg fant for denne gang. Jeg tenker at det er lurt å begrense det så man ikke ender opp med alt for mange valgmuligheter.
Jeg valgte nettsider med kort leveringstid. Vær obs på at H&M kan ha noe lang leveringstid, ca 1 uke. Så om du bestiller derfra gjør det med en gang så du rekker å få pakken din før eid. De andre sidene er min erfaring at de leverer innen 3 dager.
Håper dette inspirerte deg! ♥️

Ønsker dere alle en fredelig ramadan videre ✨ nyt det lille som er igjen og må Allah gi oss alle mest utbytte av de siste 10 dagene. Ameen.