Høst 🍂

in Fashion, 20/09/2019

Beklager mitt fravær nok en gang… MEN jeg har faktisk en god unnskyldning. (Det har vi alle når vi ikke rekker å gjøre alt det vi planla😂)

Høsten er her. De aller fleste av oss er nok veldig tilbake i den hektiske hverdagen. Den litt slitsomme men også litt deilige hverdagen. Den vi savner når vi føler på at sommerferien har vært bittelitt for lang. Jeg er rutinemenneske. Jeg liker planlegging og ikke så mye å ta ting på sparket. Min bedre halvdel, han jeg er gift med er helt motsatt – han er veldig spontan. Han liker å ta ting som de faller seg. Noen vil kanskje si at her har vi kræsja. Jeg vil si at vi utfyller hverandres mangler og balanserer hverdagen godt på denne måten 🙊 Å planlegge er bra. Men livet mitt går aldri som planlagt – jeg har gang på gang fått vist at jeg kan planlegge så mye jeg bare vil men er det slik at den Allmektige ønsker noe annet så er det akkurat det som skjer. Alhamdulillah.

Det er altså det som har skjedd denne gangen. Noe helt utenkelig skjedde, ikke noe negativt men livet mitt ble likevel snudd på hodet. Jeg måtte omprioritere, jeg fikk andre ting å gjøre og bloggen kom sist på lista. De som har kjent meg lenge, vet at dette er litt typisk meg. Jeg blir liksom bare kasta ut i ting uten at jeg kan kontrollere det. Også ender det bra likevel. Og jeg vet det vil gjøre det denne gangen også, inshaAllah. Jeg må bare lande litt 😊

Jeg er så glad i høsten. Ikke kun fordi man kommer tilbake til rutiner men bare det at kveldene endelig er tilbake igjen og man kan tenne lys hjemme. Den friske luften som treffer deg i det du går ut ytterdøra om morgenen. Den er frisk og kjølig men ikke så kald at det er ubehagelig. At du kan ta en slurk av kaffen din og faktisk nyte at kroppen din blir varmere for hver slurk du tar. (Kaffe ute på sommeren, i varmen, er tortur!) At du kan kle deg i tjukke gensere! I ull. At kåper og lukkede sko endelig kan brukes sammen med noen gode skjerf. Dette er alltid noe jeg ser frem til mot slutten av sommeren. Fine, fine høsten ♥️

Høstgarderoben er så viktig for meg! Jeg elsker å handle inn til høsten. Selv om jeg elsker sort bruker jeg alltid jordfarger på høsten. Kåpene mine er alltid i beige/brune toner og det samme med vesker og annet tilbehør. Jeg simpelheten elsker jordfarger til høsten. Da jeg dukket opp på story med en brun kåpe var det mange av dere som lurte på hvor den var fra. Noe sier meg at jordfarger til høsten er foretrukket av mange 😍

Til i høst og tidlig vinter har jeg i år valgt meg 3 kåper jeg tror jeg kommer til å bo i🙊 Jeg elsker fargene, materialet – to av kåpene har i tillegg ull i seg – og mønstret.

Brun kåpe med ull fra H&M, klikk her.
Selv om jeg ikke er så glad i mønster, og det spesielt på kåpene mine, valgte jeg likevel denne fra bubbleroom. Sort kåpe med leopardmønster. Leopard- og dyremønster generelt er en stor trend i høst. Så da måtte jeg slå til 😊 For å komme til denne kåpen, klikk her.

Husk at rabattkoden «NAMIRA» gir deg 10% avslag på det du handler hos bubbleroom.
Tynn kåpe med i ullmix med belte fra Mango, klikk her.

Jeg elsker strikk på denne tiden av året. Strikkekjole, gensere, ja tom bukser! Så behagelig og god nå som lufta begynner å bli kjølig.

Denne kjolen i strikk har blitt en av mine storfavoritter denne høsten. Finnes i sort og kamelfarget og fåes hos Cubus

Som allerede nevnt er ull storfavoritt til høsten. Jeg fant dette settet i merinoull, også fra Cubus. Dette settet kommer i tre farger, sort, kamelfarget og beigegrå.

Støvletter. Jeg elsker støvletter! Jeg kjøper flere hver høst/vinter. I år falt jeg for disse.

Du finner de hos Bianco

I tillegg bruker jeg noen som ligner på disse. Jeg syns de er så fine til kåper.

Klikk her for å komme til disse. Også fra Bianco. Kommer i 9 ulike farger. Disse er på salg.

Maxikjoler er storfavoritt hos meg. Jeg har akkurat klikket hjem denne kjolen fra Gina, de har 50% på en mengde varer. Klikk her for å komme til salget.

At barna har en god høstgarderobe er like viktig for meg. Jeg har egentlig ikke tenkt å dele så mye til barn men jeg må vise dere Amanahs nydelige kåpe fra Zara. Den er litt dyr så jeg har kjøpt den i litt stor størrelse slik at hun har den i et par sesonger. At den ser litt oversized ut syns jeg bare er tøft. Jeg bretter opp ermene men det gir også en kul look da den er i en lysere tone på innsiden. Jeg valgte noen kule sneakers til men jeg har også noen støvletter til henne som jeg tenker at vil passe like fint til denne kåpen som til dunkåpe/parkas på vinteren.

Kåpen klikk her. Sneakers, her. Støvlettene her og luen her.

I høst har vi virkelig fått øynene opp for kuling! Et rimelig merke fra babyshop men i god kvalitet og fine i utseende. Vår favoritt er definitivt dette regntøyet. På innsiden er det kledd i fleece så det holder barna gode og varme selv på de kaldeste regnværsdagene. Vottene er også foret.

Klikk her for å komme til regntøy fra kuling.

Jeg kunne ha delt enda mer men lar det ligge for nå. Håper du finner noe du liker og lar deg inspirere ♥️

Takk for at du stakk innom.

Namira 🌸