//Inneholder sponsede produkter

Salam alaykoum og hei 🎈

Jeg håper dere har hatt noen fine sommerdager enten det er her hjemme med de herlige tropevarme dagene vi har hatt eller om dere er på ferie i utlandet 😍 Vi har den siste uken ikke tilbrakt en eneste ettermiddag inne. I dag viste gradestokken (endelig, er det lov å si?) under 15 grader og vi kunne faktisk sitte inne uten å føle at vi satt inne i en sauna🙊

Jeg fikk så god respons på innlegget om forslag til eidgaver sist gang, så da tenkte jeg å dele et nytt et i forbindelse med eid ul adha som finner plass om et par korte uker inshaAllah.

Sist gang delte jeg tips om leker. Blant annet disse syklene. Husk hjelm! Dette lekehuset er også veldig populært hos oss. Du finner masse annet fint på siden også. Bruker du rabattkoden «namira15» får du 15% avslag på både rabatterte og fullpris varer 😊

Bruk rabattkoden «NAMIRA15» og få 15% avslag på lekmer.no

Nå som barnehage- og skolestart er rett rundt hjørnet vet jeg at mange går til innkjøp av nytt utstyr, å gi en slik gave vil være både nyttig, praktisk og bli tatt i bruk.

Vi vet at det venter oss både kalde og våte dager. For barnehagebarn som tilbringer store deler av dagen ute er det helt nødvendig med gode regnklær. I dette settet får du alt du trenger til en billig penge. (Kommer i flere farger). Hvis du heller foretrekker skallyttertøy er dette veldig fint. (Kommer også i flere farger).

Ellers er ryggsekker noe som trengs i barnehage/skole og en praktisk ting å ha hjemme også. Jeg vet at plagg med tegneseriefigurer alltid populært hos barn.

Amanah elsker klistremerker, å rulle sammen et par ark med navnelapper i en godtepose til eid, og si at hun får merke klær og utstyr med hjelp av mamma hadde gjort henne overlykkelig. Husk rabattkode «mirajar» og få 25% avslag.

For ikke å nevne smykker; Amanah elsker smykker! Disse fra gulldia falt skikkelig i smak hos henne. Spesielt fordi øredobbene «dingler» 😂.

De har masse fint til voksne også. Som disse minimalistiske og enkle smykkene. For armringen her, for halskjeder i ulik lengde, klikk her. (Jeg har på meg 60cm og 80 cm på bildet). Og denne praktiske lille tingen da! Kjedesamler. Hvor irriterende er det ikke når kjedene tvinner seg i hverandre og låsen alltid havner ved anhenget? Med denne slipper du det problemet.

Klokker er slår aldri feil. Til damer her. Herrer klikk her. Husk rabattkoden «Mirajar» ✨

Hva med et trendy mobildeksel eller annet tilbehør til mobiltelefonen? Rabattkoden «ID20-GH343» gir 20% avslag på et helt kjøp.

Jeg elsker parfymer, min absolutte favoritt finner du her 😍 parfyme til herre, her er min favoritt 😊

Har du tips til andre gode og praktiske eidgaver? Del det gjerne med meg ♥️