De spørsmålene som går om og om igjen hos meg på Instagram er spørsmål om hvor jeg har kjøpt ulike interiørartikler fra. Da var det ikke så rart at over 70% av dere stemte på at dette blogginnlegget skulle postes før innlegget om hudpleie! 🙈 Jeg har valgt ut det interiøret jeg får flest spørsmål om. Jeg deler fra stuene, entre/gang og litt fra kjøkkenet denne gangen. 😊

Gangen. Her har jeg fått flest spørsmål om speilet, skostativ , og kleshengeren. Du finner de her, her og her. For dots knagger, her.

Dette sorte sidebordet er egentlig en potte/planteboks på stett. Du finner det her. Skal du bruke det som sidebord slik jeg gjør, trenger du dette lokket her. Den grå vasen oppå, er fra samme merket. Du finner vasen her.

Jeg fant ikke marmorbordet mitt på nett lenger men dette ligner veldig. Også er det på salg. Potte på stett finner du her. Husk å bestille stativet også. Det kommer i 3 ulike størrelser. For det runde speilet på veggen; her.

For sorte barstoler her. Den hvite vasen, klikk her. Spisebrikker, her. Og salt og pepperbøsser, her.

For sorte spisestoler, her. Og for å komme til lampen, klikk her.

Og til det spørsmålet jeg har fått flest ganger enda jeg har delt dette på story mange ganger; teppet mitt finner du her. Jeg har fargen «lysegrå» 😊

God shoppings, jenter!

🖤