Salam og hei. Lenge siden sist. Jeg klarer ikke å blogge like mye som jeg ønsker. Tiden strekker ikke til. Hektiske dager på jobb, tempoet fortsetter hjemme og før man vet ordet av det har det gått mange dager og uker siden sist. Ofte er det enklere å holde aktivitetsnivået på story på Instagram. Story krever ikke så mye, oppdaterer mer der enn i feeden og her på bloggen.

Men, men.. her er nå jeg! I dag har jeg mye spennende å dele med dere♥️

Jeg syns det er veldig hyggelig når dere spør meg om hvor jeg har kjøpt ulike plagg og ting fra.

MANGE av dere spurte om hvor kaffekoppen og drikkeflaskene mine var fra etter at jeg postet dem på story på Instagram. De var jeg så heldig å få tilsendt fra nettbutikken barerips. De har noen salgsvarer – men du får uansett 25% avslag på alt (inkludert salgsvarer) hvis du bruker rabattkoden «NAMIRA» Her er det bare å handle inn til neste sesongs barnehage- og skolestart 😊

Bruk rabattkode «NAMIRA» og få 25% på alt hos barerips

Jeg fikk veldig mangel spørsmål om denne kjolen når jeg dukket opp med den på story. Veldig gøy at så mange av dere bestilte den. Jeg elsker å kle meg pent, jeg elsker shopping men det beste jeg vet er å handle på salg! 😍 Jeg har samlet sammen noen av mine funn på salget som du finner over alt nå. Noe har jeg mottatt, andre ting venter jeg på.

Denne kjolen er på salg til kr 179 nå.

Jeg starter med salget fra ellos! Her er det MYE fint rabattert med opptil 70%. Med rabattkoden «395884» får dere 30% avslag på salgsprisen på varer fra ellos sine egne kolleksjoner . Rabattkoden kun gjelder ut i dag, så her gjelder det å skynde seg.

Jeg elsker svarte bukser. Er det ett plagg jeg har flere eksemplarer av i skapet mitt er det sorte vide bukser.

Denne buksen kostet kr 400,- med salg og rabattkoden vil den komme på i underkant av kr 170,-

Her er den samme buksen i en annen farge. Denne fargen ser jeg for meg at vil passe PERFEKT til høsten 😍

Til så vide bukser liker jeg å ha bluser til som ikke er for lange men samtidig lange nok til at de dekker bak. Denne blusen er akkurat det jeg ville ha hatt på meg. Med rabattkoden vil den komme på rundt kr. 145,-

Løse jeans i hvitt er den perfekte jeansen nå til sommeren. Den her kommer på under tohundrelappen med rabattkoden.

Hvite sneakers er alltid supertrendy. Disse fra ellos havner på ca kr 150,- med rabattkoden.

Jeg kom over denne jumpsuiten i gull og måtte bestille den. Eid er jo rett rundt hjørnet igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Men kanskje denne med en tynn sort blazer over, sort hijab i chiffon og sorte pumps? 🤩

Ellos har masse fint til barn også. Som feks denne supersøte, blomstrete kjolen i rosa 🌸 – perfekt til eid!

Den minner litt om kjolene fra Dolce & Gabbana 😍

Sneakers er behagelige å gå i, gode å leke i, fine og moteriktige og utrolig praktiske. Er de i rosa med glitter i tillegg, ja da er de mer enn perfekte for Amanah 🙊

Har du ei lita jente som du tror ville blitt glad for disse skoene? Perfekt at de med rabattkoden vil komme på kr 125,- 😍 Vil du matche datteren din? De samme skoene kommer til voksne også! ✨

Denne lange skjortekjolen kan brukes som åpen kimono over litt løse bukser eller som en lang tunika sammen med litt rettere bukse. Fra Cubus til under halv pris.

Cubus har startet sommersalget, for å komme til salget dame, klikk her. Til barn, klikk her.

For plissebuksen i oransje og mange andre sommerlige varer, klikk her. Det er på full pris men bruk rabattkoden «SUMMER19» . For å komme direkte til salget, klikk her.

En annen sommerlig bukse jeg har gått til anskaffelse av er denne til ca kr 200,-😍

Jeg elsker hudpleie og kosmetikk! Kicks har opp mot 70% på masse!

Håper dere finner noe dere liker !! ♥️

Fortsatt fin søndag,

Namira