Assalamo alaykoum og hei 🤩

Været utenfor skriker ikke akkurat vår og sommer, men vi _er_ i juni! Jeg har samlet noen favoritter jeg har brukt denne våren.

Fuktighetskrem med solfaktor 30 og serum

Jeg har alltid vært glad i gode hudpleieprodukter. Et merke jeg sverger til er Dermalogica. Jeg har brukt produktene deres fra jeg var 17-18 år gammel. Så i over 10(!) år😊 Jeg får ofte spørsmål om hvilke produkter jeg anbefaler og hvilke produkter man burde prøve ut først. Alt kommer an på hudtypen din og hva hudproblemene dine er. Husk at ikke alt kan brukes av alle men Dermalogica har ulike serier for ulik hudtype. Er dette et merke du vil prøve, finne du garantert noe som er rettet mot det du har behov for.

To produkter som passer de fleste hudtyper er serum og fuktighetskrem med solfaktor. Disse bruker jeg egentlig året rundt og i hvert fall nå mot vår- og sommerhalvåret.

Biolumin-c serum fra age smart serien er et serum som lysner, strammer opp og reduserer fine linjer. Passer fra slutten av 20 årene/begynnelsen av 30 årene. Jeg påfører denne etter å ha renset huden, rett før jeg tar på en fuktighetskrem. Kan brukes etter rens om kvelden også før en nattkrem.

Prisma Protect er en fuktighetskrem med solfaktor 30. Den beskytter også huden mot forurensning, samtidig som den gir masse glød og fukt.

Du finner dermalogica hudpleieprodukter her. (Bruk rabattkode «MIRAJAR» for ytterligere rabatter dersom du handler der).

Jeg foretrekker enkel sminke. Denne fuktighetskremen med farge fra NARS har blitt en favoritt. Enkel å påføre og gir akkurat den dekkevnen jeg trenger og ønsker.

Påfører gjerne litt highlighter over. Denne er svært godt pigmentert. Du trenger veldig lite for å få mye glød. Veldig drøy i bruk. Jeg påfører et par lag med maskara og der har du hverdagssminken min 😊 Jeg har brukt denne maskaraen kanskje like lenge som jeg var brukt dermalogica hudpleie. Hvis jeg finner noe som funker så holder jeg meg til det. Litt kjedelig kanskje? Hehe.. men hvorfor bytte ut noe som funker, tenker jeg 😂

En av mine absolutte favorittparfymer må være denne🖤

Du finner flere Jo Malone parfymer her, de lukter alle helt fantastisk. Men den med kardemomme er min absolutte favoritt.

His & hers fra DW ♥️♥️♥️

Etter å ha brukt metallklokkene mine fra DW i en god stund nå har de med skinntreim blitt min nye favoritt. Passer så fint med tilbehøret. Like fin til henne som til han.

Til henne, her, til tilbehør her. Til han, her.