Helg for meg betyr familietid, hygge og kos♥️ – og selvfølgelig husarbeid som har hopet seg opp i løpet av uken …. det slipper en aldri unna 😂 Jeg avslutter alltid helgen med en god maske og en tekopp med noe kos på tv-en om søndagskvelden.

De som kjenner meg vet at jeg elsker god hudpleie, jeg vil derfor tipse dere om det skandinaviske merket oriflame som tilbyr hudpleie med økologiske og naturlige ingredienser. //reklame

Jeg har en lett dehydrert, normal hudtype med lett fet t-sone og fikk lov til å teste ut serien for normal hud. Disse produktene inneholder aloe vera og kokosnøttvann som virker forfriskende og gir næring til dehydrert hud. Jeg har brukt rensegel, en to-i-en skrubb og maske, toner og fuktighetskrem og øyekrem. Veldig enkelt å bruke sammen og krever minimalt med tid. Passer perfekt for deg som syns det ofte kan være avansert med god hudpleierutine. 

Produktene er fri for parabener, silikon og laget med naturlig utvunnede ekstrakter. Alle renseprodukter inneholder kun naturlige eksfolieringspartikler. 

Oriflame tenker på miljøet naturen. Alle «love nature» produktene som skylles ned i avløpene brytes naturlig ned i vann. Les mer om dem på: http://bit.ly/LoveNature_Norge